Aký jantárový šperk si vybrať pre bábätko na prerezávanie zúbkov

26.03.2018

Najčastejšou požiadavkou od našich zákazníkov je , aby sme im poradili aký náhrdelník, náramok alebo jantár na nožičku vybrať bábätku na prerezávanie zúbkov.
 
Viete, že prvé zúbky, sú vlastne spojené aj s prvými zápalovými procesmi v tele človeka? Všetky náhrdelníky, náramky a jantár okolo nožičky, ktoré ponúkame na našom eshope sú s rovnakými účinkami na pomoc pri tomto zápalovom procese naších ratolestí.  Rozdiel je len v opracovaní, ponukame štiepané náhrdelniky pre deti tu sú ceny od 8 eur, k dispozícii máme farebný mix, tento je najpopulárnejší zo štiepanych. Tieto štiepané máme aj v samostatných farbách koňakovej, citrónovej, medovej, maslovej a višňovej farbe jantáru.
 
 
Snáď najviac rodičia deťom kupujú náhrdelníky opracované do  nepravidelnej guličky a tieto máme k dispozíci v mix farbách jantáru, citrónovo-medovej farbe a koňakovej farbe.
 
 
Ďalej sú náhrdelníky nepravidelnej fazuľky v mix farbách jantáru a v samostatných farbách koňakovej, citrónovej.
 
Veľmi pekné sú aj pravidelne opracované do presnej guličky v mix farbách jantáru alebo citrónovej farbe.
 
Taktiež v našom eshope nájdete aj neleštené rôzne opracované jantárové náhrdelníky, stačí nahliadnúť.
 
Náhrdelníky, náramky a jantár na nožičku je najlepšie vyberať ako sa povie na prvý pohľad, nerozmýšľať pridlho.
 
Zo všetkých vyššie spomenutých náhrdelníkov navliekame v našej dielni aj náramky a jantár na nožičku. Náramky máme v rovnakej dĺžke 13 cm a na nožičku navliekame podľa želania zákazníka od 15 cm.
 
Sme nesmierne radi, že po siedmych rokoch na našom trhu Vám vieme priniesť tú najpestrejšiu ponuku na Slovensku a pomáhať takto Vašim radolestiam pri zvládnutí "zúbkového" obdobia.
 
 

Rubriky blogu

MDUxMTViMm